Book Konsultation

Bliv Klar til Fødsel - fysisk & mentalt

Fødselforberedelse for både Dig & Jer

Bliv Klar til Fødsel –  fysisk og mentalt!

Fødselsforberedelse til både DIG & JER!

 

 • Er du kommende mor og ønsker at styrke dig selv både fysisk og mentalt, så du er klar til fødslen og tiden efter med jeres lille guldklump.
 • Ønsker du at være en del af et hyggeligt og trygt fællesskab, hvor der er til alle de spørgsmål og eventuelle bekymringer, du måtte have i denne livsforandrende tid i dit liv?
 • Ønsker du og din partner eller anden nær person at blive klædt godt på til den kommende fødsel og tiden efter, så forløbet bliver så trygt og velforberedt som muligt?

 

Så er dette forløb lige noget for dig og Jer!

 

Du/I får:

 • 3 sessioner a 1½ time for mor, hvor du bliver klædt godt på til din kommende fødsel og den første tid med jeres nyfødte baby.
 • Hver session vil være delt op i tre kvarters fødselsforberedelse med forskellige emner, og efterfølgende tre kvarters træning.
 • Træningen vil bestå at pilates og yogaøvelser, som både vil være styrkende, mobiliserende og afspændende.
 • 1 session a 2 timers varighed sammen med din partner og max 4 andre par, hvor I får mulighed for at øve forskellige teknikker til gavn under fødslen, blive mentalt forberedt sammen

 

BONUS: 30 min. GRATIS  Gravidmassage inkluderet v. fys. Louise Tillitz.

 

Emnerne på de forskellige sessioner er følgende:

 • Tiden op til fødslen
 • Aktiv fødsel
 • Smertelindring under fødslen
 • Når der skal hjælp til
 • Den første tid med det nyfødte barn

 

Underviser: Jordemoder, yoga- og Pilatesunderviser Ditte Waldbjørn

Næste forløb:

 

Hold 3: 

 • 3 mandage kl. 16-17.30 (d. 16.1., 23.1., 30.1.23) og lørdag d. 4.2.23. kl. 9-11 (med din partner)
 • Tilmelding: https://ezme.io/c/xTc/Lze7

 

Pris: 1490,- pr. forløb inkl. snacks og kaffe/te hver gang (kan evt. betales i rater via online booking)

Der er mulighed for tilskud fra Sygeforsikring ’Danmark’, hvis du er medlem.

 

Du er selvfølgelig altid meget velkommen til at kontakte os for vejledning og spørgsmål til forløbet.

Anbefaling fra Pernille & Mads, forældre til Frederik:

Mads:
For mig betød forløbet at jeg som partner blev klædt rigtig godt på til at være den støtte min kone havde brug for, både under fødslen men så sandelig også i tiden efter at vores søn kom til verden.
Forløbet med Ditte i fysiohuset, har haft rigtig stort betydning og gjorde at jeg kendte min rolle under fødslen og vidste hvad jeg skulle gøre og hvordan jeg kunne hjælpe for at gøre forløbet nemmere for os begge to – kæmpe stor anbefaling til alle mænd herfra!

Pernille:
I min graviditet var jeg tilknyttet OUH og derfor kun tilbudt fødselsforberedelse online. For mig personligt var det ikke håndgribeligt nok og derfor søgte jeg privat fødselsforberedelse.
Hos Fysiohuset blev jeg guidet gennem alle faserne i en fødsel, hjulpet til at styrke min krop gennen graviditeten via træning, guidet til gode stillinger der kan hjælpe barnet godt ned på plads i bæknet og en masse gode øvelser til at håndtere Veerne. For mig betød hele forløbet at jeg var tryg gennem hele min fødsel, min mand og jeg havde snakket om alle de ting der kunne opstå under en fødsel så vi begge havde forventningsafstemt og snakket om de svære ting.
Jeg fik en fødsel som gik langt ud over hvad jeg havde håbet på, hvilket jeg er helt sikker på er på baggrund af at vi var virkelig godt oplyst!
Jeg ville tage hele forløbet igen.

Book Online, mail eller tlf.

Ring gerne for en uforpligtende snak eller skriv til os – det kan blive første skridt imod at opnå DIT / DINE mål.