Workshops & Foredrag

Vores foredrag og workshops afspejler både de holdforløb, vi har her i FysioHuset Nyborg, men også emner der læner sig op af og ikke mindst brugbar viden udsprunget af dagligdagens og livets gang.

 

Vi inspireres af både nyeste viden og input fra de mange fantastiske mennesker, vi ser i klinikken, på hold og udvikler med vores inspirerende og dygtige samarbejdspartnere.

 

Siden her opdateres løbende med nye Workshops i mange forskellige afskygninger.

 

Vi håber, at se dig her i FysioHuset Nyborg til nogle inspirerende, brugbare og hyggelige timer.

Foredrag: “Vejen til harmoni ved spisebordet – giv dit barn et afslappet forhold til mad i livet”

Lørdag d. 25.5.24 kl. 10-11.30

 

FysioHuset Nyborg byder igen indenfor i vores hyggelige rammer i SundhedsVærket til en inspirerende formiddag med Rikke Engholm, som både som fagperson og mor til to kender alt til manglende harmoni ved middagsbordet men også, hvordan det relativt let kan ændres på!

 

Er du selv forælder, så kender du nok til kampen ved middagsbordet eller frustrationen over, hvad børnene skal have med i madpakken.

 

Bekymringen for, om dit barn får nok at spise eller spiser alt for ensidigt, når det igen er rugbrødet, der ligger tilbage i madkassen, eller igen ved aftenmadsbordet nægter at spise det, som de ellers så med glæde spiste dagen før – hvad gør vi?!

 

Eller måske er det den helt anden vej, du bekymrer dig om hans eller hendes størrelse; hvad vil det føre til? Og er fokusset på søde snacks taget overhånd. Hvordan tackler vi det, når han eller hun igen plager om slik, kage, chips og andre snacks?

 

Det er en magtesløshed, der ofte ender i konflikter – eller kortsigtede løsninger som at sætte begrænsninger eller belønninger, hvis han eller hun nu spiser den broccoli, så må han eller hun få dessert bagefter. Det er HELT naturligt, men det kan være med til at skabe endnu flere konflikter. Men skal vi så bare give slip og lade børnene bestemme? Nej, selvfølgelig ikke.

 

Som forældre kan vi sagtens hjælpe vores børn med at udvikle sunde spisevaner uden at det skal kræve ekstra overskud for dig som forælder. Men hvordan gør vi det uden at skubbe dem i den forkerte retning? Uden at bruge de samme redskaber, som mange af vores egne forældre gjorde, som desværre var med til, at vi oplevede skyld og skam over vores egen spisning – og uden at skabe mere trods og modstand mod at smage noget nyt. Men også uden at det kræver alt for meget energi fra dig som forælder.

 

Det vil jeg meget gerne hjælpe med!

 

Når du kører hjem fra foredraget, vil du være klædt på med:

  • Viden om hvorfor dit barn spiser som han eller hun gør og hvordan du kan tackle dit barns spisning, så du kan sænke skuldrene og han eller hun kan finde tilbage til madro.

 

  • Konkrete redskaber til hvordan du bedst hjælper dit barn igennem kræsenhed og til at smage nyt mad og blive mere madmodige.

 

  •  Konkrete redskaber der giver dine børn et afslappet forhold til slik, chips og andre fristelser.

 

  •  Tips til hvordan I undgår konflikter ved middagsbordet og gør måltidet trygt og hyggeligt.

 

 

Som mor til 2, har jeg selv stået med de samme frustrationer, men der er en vej.

Jeg er uddannet Professionsbachelor i Ernæring & Sundhed og har specialiseret mig inden for adfærdsændring, børns spiseadfærd, madvaner og smagssans, og har taget Madro-metoden uddannelsen ved Madroinstituttet (Anne Elsøe). Jeg glæder mig meget til vores formiddag sammen. Vh Rikke Engholm

 

Pris: 175,- pr. deltager inkl. lette snacks og drikkelse.

Tilmelding: https://ezme.io/x/xTc/zlpA Bindende tilmelding. Ved for få deltagere aflyses foredraget og pengene refunderes.

 

Adresse: SundhedsVærket, Østervoldgade 69, 5800 Nyborg

Book Online, på mail eller tlf.

Ring gerne for en uforpligtende snak eller skriv til mig – det kan blive første skridt imod at opnå DIT / DINE mål.