Undervisere

116701352_607533810149244_6278395203583350705_n

Louise Tillitz, fysioterapeut & indehaver af FysioHuset Nyborg, 42 år.

Jeg har 16 års fysioterapeutisk erfaring indenfor genoptræningsområdet både i kommunal og privat praksis med fokus på en helhedsorienteret tilgang.

Jeg har stor erfaring med genoptræning både individuelt og på hold indenfor det ortopædkirurgiske område (frakturer og nye led), rygproblematikker, langvarige smerteproblematikker, bækkenbund og geriatri.

Jeg er tidligere håndbold- og fodboldspiller samt svømmer på forholdsvis højt niveau. Holder mig nu i form vha. styrke- og mobilitetstræning, lidt løbeture i naturen og gåture.

Jeg har en solid, varieret række af kurser og efteruddannelse og vil altid gerne lære nyt og mere.

Sine Marie Mohr, advokat & Yoga instruktør.

Udover Sine er en super dygtig advokat med hjertet på rette sted, så er hun også en erfaren yogainstruktør. Sine har bl.a. tidligere haft sit eget yogastudie, men da arbejdet som advokat fylder meget, har hun valgt at drosle ned og i stedet forkæle sine yogier her hos os i FysioHuset Nyborg. Og det er vi selvfølgelig meget glade for!

Bor med sin kæreste, datter og bonusdatter i Nyborg.

Simone Stærk Andkjær, gymnasielærer & Yin Yoga instruktør.

Simone har jungleret familielivet på højt plan på barselsorlov i de seneste måneder. Udover hun har været gymnasielærer i en tid, så har hun også god erfaring med at undervise i yin yoga, og glæder sig meget til at komme i gang igen.

Bor med sin mand og deres to børn i Nyborg.

Janni R. Johansen, pædagog, inklusionsvejleder & BørneYoga instruktør, 43 år.

Uddannet børne/unge-yogalærer, Helteyogalærer og kursus i ”Yoga i traumebehandling for børn og unge” v/Dr. Lucy Arnsby.

Janni arbejder på en af byens skoler, hvor hun bl.a. bruger BørneYoga med børnene og opnår rigtig gode resultater med både de livlige og rolige børn og alle dem midt imellem.

Janni er desuden frivillig på Hospice Sydfyn.

Bor med kæreste og 3 bonusbørn i Nyborg.

 


Notice: Undefined index: refresh_token in /var/www/www.fysiohusetnyborg.dk/www/wp-content/plugins/easyme-connect/src/WP.php on line 429