Book Konsultation

Undervisere

Louise Tillitz, fysioterapeut, gyn.obs.fys. (speciale i bækkenbunds- og underlivsproblematikker)  & klinikejer af FysioHuset Nyborg.

 

Louise har 16 års fysioterapeutisk erfaring indenfor genoptræningsområdet både i kommunal og privat praksis med fokus på en helhedsorienteret tilgang.

Louise har stor erfaring med genoptræning både individuelt og på hold indenfor det ortopædkirurgiske område (frakturer og nye led), geriatri, rygproblematikker, langvarige smerteproblematikker, kvinder i alle livets faser, bækkenbund, delte mavemuskler m.m.

Louise har en solid, varieret række af kurser og efteruddannelse og vil altid gerne lære nyt og mere.

 

Louise er tidligere håndbold- og fodboldspiller samt svømmer på forholdsvis højt niveau. Holder sig nu i form vha. styrke- og mobilitetstræning, lidt løbeture i naturen og gåture med hunden.

Bor med sin mand, to børn og hund i Nyborg.

Ditte Waldbjørn, Jordemoder, Yoga- og Pilatesunderviser:

Ditte er til daglig tilknyttet ‘Kendt Jordemoder ordningen’ og hjælper kvinder og deres partner med at skabe den bedste oplevelse og guide dem trygt igennem graviditet og fødsel.

Ditte brænder for sit fag og elsker at kombinere hendes store erfaring som både jordemoder og yoga- og pilatesunderviser til at arbejde med både det mentale og fysikken som en helhed.

Desuden starter Ditte på at læse en master i sexologi i sep. 2023.

Ditte bor med sin mand og deres 4 piger (2 x sæt tvillinger) her i Nyborg.

Mette Lemahieu,

Er pædagog, yogalærer og børne-og unge yogainstruktør.

Er uddannet i vinyasa og Astanga yoga,  Yinyoga, Hatha og Kundalini, Senioryoga og børne-og ungeyoga.

Mette er pædagog på en friskole og underviser her i børneyoga. Mette har tidligere undervist i yoga i YogaPrana Svendborg og i Svindinge Idrætsforening.

Mette bor lidt uden for Gudbjerg på en gård ved skoven sammen med mand og to børn

Simone Stærk Andkjær, kommunikationskonsulent & Yoga underviser.

Simone har tidligere danset som professionel balletdanser i mange år, men forelskede sig efterfølgende i yogaens univers og har dyrket yoga i mange år. Hun har for 7 år siden taget en solid yogauddannelse og har derefter undervist i flere år i Yin og Hatha Yoga.

Simone bor med sin mand og deres to små børn i Nyborg.