Book Konsultation

Samarbejdspartnere

Hos FysioHuset Nyborg har vi et godt samarbejde med andre behandlere, særligt på Østfyn og i Nyborg. Det er en del af FysioHuset Nyborgs helhedsorienterede tilgang, at vi samarbejder på tværs i det private behandlervæsen samt i det offentlige system efter behov.

Mange der har brug for fysioterapi og behandling, har ofte andre problemstillinger, som påvirker trivslen. Hos os anerkender vi, at vores faglighed kan bidrage med noget, men at vi kun er med på en del af rejsen mod at få det godt. Det kan være vanskeligt at navigere i de sundhedstilbud, der findes. Dette forsøger vi at imødekomme ved at have et godt kendskab til andre sundhedsfaglige, så vi kan guide vores klienter i den rigtige retning.

Det er vores erfaring, at en kombineret behandling hjælper mange klienter til et overordnet bedre helbred, mentalt og fysisk, samt bedre livskvalitet. Kombineret behandling kan også gøre styrke den behandling, du modtager hos FysioHuset Nyborg.

Du kan derfor opleve, at vi henviser til andre dygtige behandlere og at vi tilpasser forløbet, så det passer til de økonomiske og tidsmæssige ressourcer du har. Hvis der er behov for at koordinere noget med en anden behandler, udarbejder vi en samtykkeerklæring, der gør det muligt.

FysioHuset Nyborg har ingen økonomiske interesser i de virksomheder, som er listet herunder. De virksomheder der er listet er virksomheder og behandlere, som vi har indgående kendskab til, har personlig erfaring med eller længere samarbejde med.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Desuden arbejder FysioHuset Nyborg også sammen med forskellige foreninger og private arbejdspladser med henblik på at give medlemmer og ansatte gode vilkår og øget livskvalitet.

Du kan læse om de forskellige samarbejdsaftaler herunder.

Motionsklubben Elefanten:

Fysioterapeut Louise Tillitz kan bookes på to måder:

  • Til almindelige, gratis prøvetimer på lige fod med de andre instruktører onsdage kl. 8.15-9.15.

  • Til et skræddersyet forløb inkl. fysioterapeutisk undersøgelse, hvis du har en eller flere skader/sygdomme/udfordringer, som kræver et personligt genoptræningsforløb, forlængelse af et nuværende genoptræningsforløb, opfølgning på tidligere program/forløb m.m. Dette er mod betaling. Til gengæld får du et skræddersyet program til dig samt muligheden for at tæt sparring med Louise

Et forløb anbefales min. 2-3 konsultationer, hvor den første oftest vil foregå i FysioHuset Nyborgs lokaler i Østervoldgade 69. Dermed kommer du godt i gang eller videre samt kan få fulgt op på din situation et stykke inde i forløbet afhængigt af aftale.

SUS Ullerslev:

  • Fysioterapeut Louise Tillitz er tilknyttet som fast instruktør på herrehold, primært med tidligere håndboldspillere i klubben. Alle er dog velkomne.
  • Funktionel træning 1 x ugentlig i Ullerslev Kultur- og fritidscenter med fokus på mobilitet/bevægelighed, styrke, stabilitet, konditionstræning, leg og spil og ikke mindst fælleskab og socialt samvær.

 

 

 

 

 

Hjerteforeningen Nyborg:

  • Fysioterapeut Louise Tillitz er tilknyttet som fast instruktør på foreningens udendørs hjertehold for både folk med hjertesygdomme og andre kroniske lidelser samt pårørende. Alle er velkomne.
  • Udendørs træning 1 x ugentlig i den skønne natur i Teglværksskoven og ved stranden.
  • Træningen er med fokus på mobilitet/bevægelighed, styrke, stabilitet, konditionstræning, leg og spil og ikke mindst fælleskab og socialt samvær.

Nye samarbejdsaftaler:

Er du, dit firma eller sportsklub også interesseret i et samarbejde med FysioHuset Nyborg, så tøv ikke med at kontakte os og lad os snakke mulighederne igennem.